Conexiuni Aero-Klima investeşte în potenţialul uman de care dispune, astfel cã membrii echipei susţin periodic cursuri de perfecţionare organizate direct de producãtori, fiind specializaţi în tehnicile moderne de reparare. Dispozitivele şi aparatele folosite pentru service, înlocuire piese defecte şi montaj piese de schimb, sunt actualizate constant, pentru a fi mereu de ultimã generaţie: analizatoare de gaz Afriso şi Testo de la producãtori germani, detectoare de gaz cu înaltã acurateţe, mamometre metrologizate anual şi orice este necesar pentru revizie şi service la standarde europene.

Conexiuni Aero-Klima oferã service şi reparaţii pentru centrale termice în perioada de garanţie şi post-garanţie, având acces rapid la piese de schimb originale, direct de la producãtor. Ele sunt aduse în România cu certificat de calitate şi declaraţii de conformitate CEE, vin în ambalajele originale şi sigilate de cãtre producãtor.

Garanţia pieselor de schimb este de 24 luni, aplicabilã în cazul în care tehnicienii Conexiuni Aero-Klima efectueazã montajul. Astfel, clienţii pot fi siguri cã beneficiazã de reparaţia sau de înlocuirea pieselor defecte în condiţii de maximã siguranţã. În plus, preţul pieselor de schimb achiziţionate prin Conexiuni Aero-Klima includ manopera pentru înlocuire.

 

Montare si instalare centrale termice

   

“Eliminarea subvenţiilor, facturile tot mai mari, precum şi dorinţa de confort determinã tot mai mulţi români sã opteze pentru instalare sistem propriu de încãlzire”, spune Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice de apartament.

Instalarea centralelor termice poate aduce o economie de pânã la 20% din valoarea facturii lunare dacã se ţine cont de câteva aspecte importante în achiziţionarea centralei termice potrivite fiecãrui apartament.

Conexiuni Aero-Klima este partenerul dumneavoastrã în alegerea centralei termice potrivite, oferind într-o primã instanţã clienţilor sãi consultanţã. Consilierea clienţilor şi punerea întrebãrilor corecte pentru a lua în calcul toate aspectele înainte de achiziţionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru echipa Conexiuni Aero-Klima, întrucât randamentul şi eficienţa încãlzirii depind de modelul de centralã termicã folositã, de suprafaţa ce urmeazã a fi încãlzitã, de dimensionarea corectã a ţevilor şi nu în ultimul rând de folosirea robineţilor şi fitingurilor la dimensiuni corecte.

Cu un portofoliu de peste 15.000 de clienţi mulţumiţi şi cu experienţã în domeniu de peste 14 ani, Conexiuni Aero-Klima oferã servicii integrate pentru instalarea centralelor termice din gamele Ariston, Chaffoteaux şi Rendemax. Indicatorii sãi de performanţã sunt dotãrile tehnico-materiale de calitate, echipa calificatã şi autorizatã ISCIR, precum şi un serviciu de dispecerat care funcţioneaza 24/24, pentru a prelua şi procesa în cel mai scurt timp solicitãrile.

Spãlare şi întreţinere instalaţii centrale termice  

Orice sistem de încãlzire conţine supape, ventile, vase de expansiune, fitinguri şi ţevi sau conducte. Toate acestea formeazã un sistem metalic în care, prin încãlzirea şi amestecarea conţinutului (apã, pastã de lipit, reziduuri), se formeazã o reacţie chimicã ce produce gaz de hidrogen şi nãmol ce dãuneazã funcţionãrii corecte a centralei şi care poate fi chiar dãunãtor sãnãtãţii utilizatorilor.

Conexiuni Aero-Klima oferã servicii complete de întreţinere şi spãlare instalaţii, folosind protectori Fernox compatibili cu orice metale, inclusiv aluminiul, oţelul inoxidabil sau fonta, dar şi cu conductele din plastic. Aceştia au rolul de a inhiba procesul natural de coroziune şi depunere de calcar, asigurând astfel viaţã îndelungatã şi sigurã centralei termice.

Spãlarea instalaţiei se face sub presiune, pentru a elimina sigur şi uşor depunerile de nãmol şi reziduurile. Acest tratament este recomandat şi asigurat de echipa Conexiuni Aero-Klima şi înainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja şi prelungi durata de viaţã a instalaţiei.

Pentru protecţie suplimentarã doveditã, folosirea filtrului Fernox Total Filter TF1 este foarte indicatã. Precum s-a dovedit, prin spãlarea instalaţiei sub presiune, doar un procent de 80% din reziduuri este îndepãrtat. Restul se poate îndepãrta fie prin folosirea acizilor, soluţie nerecomandatã de echipa Conexiuni Aero-Klima datoritã acţiunii lor foarte agresive, fie prin folosirea filtrelor special concepute. Acesta are scopul de a asigura protecţia suplimentarã pentru pompã şi supape, împotriva reziduurilor desprinse, care circulã prin sistem şi care ar putea afecta conductele din plastic şi produce blocaje.

Filtrul Fernox Total Filter TF1 este un filtru unic, opac, cu acţiune dublă hidrociclonică şi magnetică, compatibil cu conducte cu diametrul de 22 mm şi 28 mm. Acesta poate fi montat fie pe verticală, fie pe orizontală, şi toate fitingurile necesare pentru configuraţie sunt livrate împreună cu produsul.

Prin aceste mãsuri de protecţie şi întreţinere a centralei termice se asigurã utilizarea corectã a tratamentului apei din circuitele termice şi eficienţa sistemului de încãlzire pe termen lung. În plus, prin apelarea la specialiştii Conexiuni Aero-Klima pentru servicii de întreţinere şi de spãlare instalaţii, centrala termicã va funcţiona corect, consumul de curent va fi în parametri normali, iar emisia de CO2 se va menţine la un nivel scãzut.

Revizii anuale

Centrala termicã nu este doar un sistem complex care asigurã confortul dumneavoastrã. Ea este un echipament ce are nevoie de atenţie şi grijã periodicã.

Specialistii recomanda pentru centrala termica o revizie anualã, aceasta se face obligatoriu doar de firme autorizate ISCIR conf. PTA1/2010, pe domeniul RVT (Responsabil cu Verificãri Tehnice). Aceasta este un serviciu asigurat de echipa Conexiuni Professional Service şi cuprinde mentenanţã preventivã completã. Poate fi cumulatã cu verificãrile tehnice periodice, însã pentru aceasta, frecvenţa recomandatã este, precum o spune şi numele, o datã pe an.

Verificãri periodice (ISCIR)

Conexiuni Aero-Klima este certificatã ISCIR pentru verificãrile tehnice periodice obligatorii pentru centralele termice. Operaţiunile de verificare tehnicã se fac la interval de maximum 2 ani, în perioada dintre verificãri, utilizatorul fiind obligat sã respecte instrucţiunile de utilizare ale centralei termice, pentru siguranţa acestuia.

Conexiuni Aero-Klima asigurã prin reviziile periodice atestate ISCIR:

  •  verificarea etanşeitãţii circuitelor de combustibil gazos şi apã;
  • verificarea funcţionãrii sistemelor de reglare şi de protecţie;
  •  reglarea parametrilor de intrare în aparat;
  • Reglarea funcţiilor de reglare şi protecţie la cald;
  • Verificarea la cald a gazelor de ardere;
  • Întocmirea de fişe de mãsurãtori şi înregistrarea tuturor parametrilor în buletine specifice;
  • Contrasemnarea raportului de verificare de catre utilizatorul final, care semnifica faptul ca acesta si-a asumat obligatiile privind utilizarea in continuare a aparatului numai in conditiile in care il va supune verificarilor tehnice periodice.